Akik szeretik a tetoválást a varázslást és akik érdeklődnek a wicca iránt

ha boszorkány akarsz lenni érdekel a wicca szereted a halloweent vagy a tetoválásokat akkor itt a hejed

Szív tetoválások:

A szív tetoválásokat nők és férfiak is kedvelik, tehát elmondhatjuk ez   egy igazi unisex tattoo minta és stílus. Már  a kezdetektől  fogva a kedvencek közé tartozik a szív tattoo minta, mindenki számára. és biztosak lehetünk benne, hogy mindig is divatos marad, mert egy örökzöld tattoo minta. Szimbolizálja a szeretetet, odaadást, áldozatot, árulást. A szív tetoválás minta, bárkin is legyen szép és komoly érzelmeket takar.

Emlék tetoválások:

Az emlék tetoválások az összes tetoválás minta közül a legszemélyesebb és legérzelmesebb. Legyen az akár egy személy,  kisállat vagy tárgy, az emlék tetoválás örökre emléket állít, és biztosak lehetünk abba, hogy ha tetoválás formájában is de az a dolog aminek emléket állítunk, mindig velünk marad.

Joker tetoválások:

A Joker tetoválások is elég népszerűek, a tetoválás szerelmesei között. A Joker tetoválások igazi kedvelői a Batman sorozat és képregyény szerelmesei. Mérete és jellege is nagyon változatos. A Jker tatto minta egyesíti a bűnt és a jókedvet, a komiszságot.

Kabbalah tetoválások:

A Kabbalah egy misztikus, zsidó hagyományokon alapuló vallás. ez a jelkép szimbolizálja a megvilágosodást. Akik kabbalah tetoválást csináltatnak maguknak, azok mélyen hisznek abban, hogy megtalálják a helyüket a világban.

Kokopelli tetoválások:

A kokopeeli tetoválások a termékenységat szimbolizálják. A kokopelli tetoválás mintákat manapság egyre többen kedvelik, leginkább a délnyugati művészeteket kedvelők.

Katicabogár tetoválás:

A katicabogár tetoválás azok számára a legideálisabb, akik szerrencsére és gond nélküli életre vágynak. Szimbolizálja a szerencsét, az egészséget, ezért is kedvelik sokan.

 Libra tetoválás:

A libra tatto azok a férfiak és nők számára ajánlot, akik szeptember 23.-a és október 27.-e között születtek. Ez azért fontos, mert a libra tetoválás az asztrológiához kapcsolódik és igazán csak ezeknek az embereknek hasznos és hozzájuk köthető, így azonosulni tudnak a születési jelükkel.

Gyík tetoválás:

A gyík tetoválás mind a két nem számára népszerű és kedvelt. Az, hogy a gyík tetoválás minta, úgymond képlékeny, mivel lehet akár kis vagy nagy minta lehetőséget ad arra, hogy bármilyen tattoo stílussal ötvözhető. Ha csak néhány tattoo stílust említünk, akkor a gyík tetoválás minta lehet személyes, egyszerű, törzsi, 3D és még sok más.

Derék tetoválások:

A derék tetoválások a legnőiesebb tatto minták egyike. A derék tetoválás mintákkal a nők ki tudják emelni termszetes vonalaikat. A legtöbb nő azért kedveli a derék tetoválás mintákat, mert ha szükséges akkor könnyedén elrejthető, akár egy hosszú pólóval vagy nadrággal.

Hold tetoválások:

A hold tetoválások az ordító farkashoz, a tündérekhez, a keltákhoz és még sok más tetoválás mintához jól mennek. De emlék tetoválás ként is nagyszerű tetoválás.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 4
Havi: 79
Össz.: 39 754

Látogatottság növelés
Oldal: Tetoválás jelentések
Akik szeretik a tetoválást a varázslást és akik érdeklődnek a wicca iránt - © 2008 - 2018 - legmenobblap.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »